La Multi Ani lele Ioana la cei 90 de ani!

Aniversare Ani LeleAstazi 14 octombrie 2011, fiii satului au serbat cea mai vastnica femeie din satul Alunis pe tanti Ioana Gheorghe – Budan.

Bucuria momentului si depanarea amintirilor au adus pentru cateva momente petrecute alaturi de o parte din membri familiei raze de lumina si bucurie pe chipul sarbatoritei. La 90 de ani tanti Ioana a ciocnit cate un pahar de tuica si a transmis tuturor celor prezenti sa apucam si noi frumoasa varsta de 90 de ani. La Multi Ani Tanti Ioana !
Am plecat din sat cu  speranta ca vom sarbatori-o pe tanti Ioana si la 91 de ani. Inainte de a parasi satul am vizitat doua noi gospodarii din sat. Prin imaginile pe care vi le prezentam dorim sa va convingem de linistea si valul de sanatate pe care ti-l ofera satul romanesc. Cei care vreti o casa la tara aproape de Bucuresti si cu o perspectiva benefica pentru familie nu ezitati sa alegeti satul Alunis. Mai multe detalii despre satul Alunis le puteti gasi pe site-ul www.satalunis.ro

Despre Satul nostru

Comuna Cornatelu este situata in partea de sud - est a judetului Dambovita la o distanta de circa 35 km. de orasul Targoviste , resedinta a judetului Dambovita si stravechea capitala voievodala a Tarii Romanesti,avand legatura cu D.N.71 Bucuresti - Targoviste prin D.J.701.
Citeste mai mult

Autentificare

Newsletter

Adresa de email*
Numele tau*


Ce mai stim despre satenii nostrii

A-ti facut un lucru foarte bun,eu sunt baiatul mijlociu al lui POPA NICU zis "CULUS",locuiesc in Buc...

Mai multe informatii...

Aniversari

Astazi 14 octombrie 2011, fiii satului au serbat cea mai vastnica femeie din satul Alunis pe tanti I...

Mai multe informatii...

In presa

“Sărbătoarea florilor de mai” la Alunişu, Cornăţelu
Sâmbătă, 26 mai 2012, a avut loc cea de a II-a editie a  Festivalului “Sărbătoarea florilor de mai”, la care au participat peste 200 de persoane.
Mai mult aici...