Festivalul “Sărbătoarea florilor de mai”

Sâmbătă, 26 mai 2012 a avut loc cea de a II-a editie a  Festivalului “Sărbătoarea florilor de mai”.
La editia a II-a au participat peste 230 de persoane.
Pe scena au evoluat  Taraful “Ciobanasul” (Bobes Ioan, Bobes Valeriu, Craciun Laurentiu, Lazarescu Ioan, Suciu Alin, Scoarta Stefan, Stroie Mircea, Dobrinas Ionela, Dobrinas Nicoleta, Muntean Elena)  din Intorsura Buzaului judetul  Covasna, Mariana Caraveteanu si  Petrica Ciobanu cu orchestra.

Cu aceasta ocazia s-a montat pe troita cea  de a III-a placa comemorativa. In acest an, pe langa fiii satului, locuitorii plecati din sat au invitat cate un vecin sau prieteni din Bucuresti si satele invecinate.
O surpriza placuta am avut cand langa troita construita anul trecut de fiii satului primaria a montat o banca, iar pe poiana satului am gasit un parc de joaca pentru copii si  construita o fantana.
Multumim pe aceasta cale doamnei Primar Profesor Floarea Rădulescu si angajatilor  primariei Cornatelu pentru grija pe care o acorda satului  si locuitoriilor din Alunis.
Seara s-a incheiat in acorduri muzicale.

Despre Satul nostru

Comuna Cornatelu este situata in partea de sud - est a judetului Dambovita la o distanta de circa 35 km. de orasul Targoviste , resedinta a judetului Dambovita si stravechea capitala voievodala a Tarii Romanesti,avand legatura cu D.N.71 Bucuresti - Targoviste prin D.J.701.
Citeste mai mult

Autentificare

Newsletter

Adresa de email*
Numele tau*


Ce mai stim despre satenii nostrii

A-ti facut un lucru foarte bun,eu sunt baiatul mijlociu al lui POPA NICU zis "CULUS",locuiesc in Buc...

Mai multe informatii...

Aniversari

Astazi 14 octombrie 2011, fiii satului au serbat cea mai vastnica femeie din satul Alunis pe tanti I...

Mai multe informatii...

In presa

“Sărbătoarea florilor de mai” la Alunişu, Cornăţelu
Sâmbătă, 26 mai 2012, a avut loc cea de a II-a editie a  Festivalului “Sărbătoarea florilor de mai”, la care au participat peste 200 de persoane.
Mai mult aici...