Sambata 29 octombrie 2011

Sambata 29 octombrie 2011 grupul de initiativa de la Alunis s-a deplasat in sat impreuna cu domnul architect Cornel Ionescu de la Targoviste pentru a face o prima evaluare a bisericii din sat in vederea realizarii proiectului de consolidare si salvarea a bisericii. Biserica aflata in partimoniul national. Cu aceasta ocazie au fost inlocuite geamurile sparte de la biserica, s-a montat usa la troita si suportul de lumanari. Cazda si de aceasta data a fosti Titi Rusei de pe poiana. Cu aceasta ocazie a avut loc si un mini meci de fotbal ocazie cu care cei prezenti  au ciocnit un pahar de vin si au ascultat muzica la tambal. Sigur pe el lautarul satului ne-a surprins cu piesa Lave Story executata cu deosebita maestrie.
Seara s-a incheiat la un gratar si o tuica din sat.
 
Organizatorii Nae Totolea, Grigore Victor - Nicuta, Scarlat Zanfir- Silvan, Dobra Gheorghe, Radu Ion – Dacu, Stoica Viorel – a lui Floriu,

Despre Satul nostru

Comuna Cornatelu este situata in partea de sud - est a judetului Dambovita la o distanta de circa 35 km. de orasul Targoviste , resedinta a judetului Dambovita si stravechea capitala voievodala a Tarii Romanesti,avand legatura cu D.N.71 Bucuresti - Targoviste prin D.J.701.
Citeste mai mult

Autentificare

Newsletter

Adresa de email*
Numele tau*


Ce mai stim despre satenii nostrii

A-ti facut un lucru foarte bun,eu sunt baiatul mijlociu al lui POPA NICU zis "CULUS",locuiesc in Buc...

Mai multe informatii...

Aniversari

Astazi 14 octombrie 2011, fiii satului au serbat cea mai vastnica femeie din satul Alunis pe tanti I...

Mai multe informatii...

In presa

“Sărbătoarea florilor de mai” la Alunişu, Cornăţelu
Sâmbătă, 26 mai 2012, a avut loc cea de a II-a editie a  Festivalului “Sărbătoarea florilor de mai”, la care au participat peste 200 de persoane.
Mai mult aici...